Deze week kan het geluk niet op bij Formido

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

?Happy Days' is het jaarlijks terugkerende fenomeen waarbij Formido aan de Veldoven 9A niet alleen fikse kortingen geeft, maar ook tal van eenmalige en dus unieke producten aanbiedt. Dan spreek je met recht van gelukkige dagen, al zal het gebruiksplezier veel en veel langer duren dan een paar dagen.

Zoals bij de Amerikaanse koelkasten (van 900 voor 599 euro met vijf jaar garantie) om een voorbeeld te noemen. Ondanks langdurig plezier na aanschaf, is het wel goed de kalender in de gaten te houden. Want veel kortingen worden alleen op een bepaalde dag gegeven. Op woensdag wordt er 25 procent korting gegeven op alle raamdecoratie en alle behang. Met ruim 40 procent (!) korting gaan tablets van Lenco de deur uit. Een eettafel met vier stoelen kost op donderdag geen 159, maar 99 euro en dat is inderdaad een prijsdaling van meer dan 35 procent. Diezelfde dag zijn tegels 25 procent goedkoper, evenals sanitair.

Vrijdags zijn alle CanDo binnendeuren en glassets en het elektrisch tuingereedschap aan de beurt. Ook hier noteren we 25 procent korting. Een hanglamp Anouk mak weg voor 99 euro in plaats van 135,95 euro. Op zaterdag wordt er een flinke korting gegeven op een meisjesfiets. Die kost dan geen 179, maar 139 euro. Weekendaanbiedingen zijn verder een korting a 30 procent op alle laminaat en eenzelfde percentage op alle verf. Daarnaast heeft Formido nog vele andere aanbiedingen.

De winkel is gezellig aangekleed in jaren-80-stijl. Zaterdags is er muziek en popcorn voor de kinderen. Ook kan men die dag gratis hamburgers eten. Voor meer informatie zie ook de Facebook-pagina van Formido.