Tigerclub trapt af met The Kickers

Cultuur


KAMPEN - Het nieuwe seizoen van The Tigerclub begint op zondag 28 september met een optreden van The Kickers. Deze band bestaat onder andere uit vier leden van de bekende Beatlestribute band Her Majesty. Het optreden vindt plaats aan boord van de Veerman van Kampen.

Inscheping vanaf 13.30 uur. De boot vertrekt om 14.00 uur en komt rond 18.00 uur weer aan bij de kade aan het Van Heutszplein.
Her Majesty bestaat uit vier gelouterde muziekanten waaronder Bertolf Lentink, die bij The Kickers niet van de partij is. Wel van de partij zijn: Gertjan van de Weerd, Dirk Schreuders en Bauke Bakker. Bakker wordt dikwijls genoemd als een van de betere drummers van Nederland.
Her Majesty stond eerder al in diverse theaters van Nederland, waaronder de Stadsgehoorzaal, met de voorstelling Back to Abbey Road, waar zij het bekende album integraal speelden.
The Kickers spelen nummers van onder andere The Beatles, The Police en Doe Maar. De optredens vinden plaats aan boord van De Veerman van kampen. Kaarten in de voorverkoop zijn 16 euro. Aan boord op de dag zelf 18 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij De Veerman van Kampen, Blue Music, Trendy Woman, Café de Lantaarn, Café de Unie, De Majesteit en Café de Bastaard.