Afbeelding

GRATIS spreekuur (op afspraak) Praktijk voor Natuurgeneeskunde zaterdag 4 oktober 2014

Algemeen


ZATERDAG 4 OKTOBER 2014 van 11.00 - 13.00 uur is het eerstvolgende GRATIS SPREEKUUR in onze praktijk voor Natuurgeneeskunde aan de Ganzebloem 28 te Kampen. Maak een afspraak via email, telefoon of vul het contactformulier in.

Maandelijks wordt er een gratis spreekuur gehouden waar Dr. Bas Tawil en Gerry Groffen Prins (natuurgeneeskundig therapeuten) u informeren over de begeleiding van diverse ziektebeelden (astma, autisme, botontkalking, depressieve gevoelens, diabetes, hart- en vaatziekten, migraine, multiple sclerose, obesitas, prikkelbaar darm syndroom, reuma en vermoeidheidsklachten) door middel van adviezen en natuurlijke middelen zoals (voedings)supplementen.


Er wordt informatie gegeven over puur gezonde voeding- en leefadviezen.

U kunt informatie krijgen over hotstone en holistische ontspanningsmassage's, niet alleen voor het lichaam maar ook voor gezicht en handen, meditatie én natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Tevens is het mogelijk uw bloeddruk, bloedglucose of cholesterol te laten meten (gratis).

U kunt proeven van het Keltisch Zeezout en u kunt verschillende huidverzorgingsproducten en zelfzorgmiddelen testen als calendula zalf, arnica zalf en gewrichtsbalsem.

De spreekuren vinden plaats in onze Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Voeding & Persoonlijke Begeleiding, Ganzebloem 28 in Kampen.