Afbeelding

Holland in koffie Top 100

Partnerbijdrages

Vanaf het moment dat Holland te horen kreeg dat ze waren genomineerd voor de koffie top 100, stonden de medewerkers op extra scherp. "Je wordt immers niet zomaar genomineerd en natuurlijk wil je dan zo hoog mogelijk eindigen in de ranglijst."

Holland bereidt koffie met een Mirage, de Rolls Royce onder de espressomachines en de 100 procent arabica koffiebonen worden gebrand door De Eenhoorn uit Kampen. Het was spannend tijdens de uitreiking in Utrecht. Nadat Holland Zwolle al te horen had gekregen dat zij de beste koffie in Zwolle serveren was de uitslag van Holland Kampen nog steeds niet bekend. De jury vertelde vervolgens dat de espresso van Holland mooi in balans is, de cappuccino met een mooie Latte Art op tafel verschijnt en dat je de toelichting op de smaak door de Barista precies proeft: "Een aardse koffie met tonen van donkere chocolade en het zoetzuur van blauwe bes".
"En deze heerlijke koffie maken we met veel passie iedere dag voor onze gasten", aldus Stephanie Arp, die namens Holland de eervolle Oorkonde voor de 28e plaats in de Top 100 van de beste koffie van Nederland in ontvangst nam. "Een bevestiging van ons streven naar kwaliteit in alles wat we serveren. En leuk dat we nu naast de vele complimenten van onze klanten ook de erkenning van een professionele jury hebben gekregen!"

Holland Kampen
Oudestraat 160
(038) 333 77 10