IJVV creëert te weinig

DIEREN ? IJVV is zaterdag tegen een 2-0 nederlaag aangelopen bij Dieren. De IJsselmuidenaren domineerden, maar creëerden veel te weinig. Als je dan ook nog de doelpunten te gemakkelijk weggeeft wordt het een lastig verhaal.

En dus was er teleurstelling bij IJVV-trainer Herben Visscher. ?We voetbalden niet verkeerd. We domineerden. Ik was best tevreden over de eerste helft, maar we creëerden te weinig kansen.?  Ook was Visscher uiteraard niet blij met de twee tegengoals. ?Bertrick Schrijver speelt de bal zo in de voeten van een tegenstander. Na de 1-0 leveren we na de aftrap gelijk de bal weer in. We waren even de kluts kwijt en dat kostte ons nog een treffer. Verder hebben we niets weggegeven. Dan is zo'n nederlaag machtig zonde.?

IJVV domineerde, maar stichtte te weinig gevaar. In de 1e minuut was er een goede kans voor Roelof van den Berg. Hij was de keeper al gepasseerd en kopte naast. Na de goals in de 40ste en 41ste minuut kon IJVV ook weinig uitrichten. De ploeg was gevaarlijk met corners. William Dekker en Mark Lorist waren dreigend met kopballen. Een schot van Chiel Buikema werd gekeerd door de keeper.