Afbeelding
Foto: aangeleverd

Twee editie Full Color Run Kampen

Algemeen

KAMPEN - Het Full Color Festival en de Ronde Tafel 30 toveren vrijdag 17 juni het Stadspark om in een waar kleurenparadijs. Na de succesvolle eerste editie van de Full Color Run Kampen in 2019 vindt die dag om 18:30 uur in het Stadpark de tweede editie van de Full Color Run plaats. De opbrengst komt volledige ten goede van twee (lokale) goede doelen.

De eerste editie was met 500 vrolijke en sportieve deelnemers volledig uitverkocht en was daarmee de aftrap voor een zinderend Full Color Festival, een tweedaags festival in het Stadspark van Kampen, met muziek, een grote cultuurmarkt, theater en spelactiviteiten.

De organisatie vertelt: “Met nog meer kleuren, meer deelnemers, nog meer gezelligheid en een vernieuwd parcours is de tweede editie van de Full Color Run Kampen er één die je niet mag missen. Het parcours loopt volledig door het stadspark en is 3,4 kilometer lang. Het parcours is voor iedereen geschikt en zorgt voor een gegarandeerde kleurrijke glimlach op ieders gezicht! Toeschouwers kunnen samen met de organisatie meedoen met het gooien van kleurpoeder. De zakjes kunnen aangeschaft worden bij de Full Color Run stand.

Lokale goede doelen 2022

De opbrengst van de Full Color Run komt te goede van de Stichting Aangepast Sporten Kampen (SASK) en de Veluwse Wens Ambulance. SASK helpt gehandicapten binnen de gemeente Kampen sporten onder deskundige begeleiding. De Veluwse Wens Ambulance vervult laatste wensen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

Meer informatie over de Full Color Run staat op www.fullcolorrun.nl. Deelnemen kan voor € 12,50. Naast een startbewijs is dit inclusief een T-shirt, zakje kleurpoeder en twee consumptiemunten voor het Full Color Festival.