Weer zure nederlaag Go-Ahead

KAMPEN ? Go-Ahead Kampen is zaterdag voor de tweede achtereenvolgende keer tegen een zure nederlaag aangelopen. In de uitwedstrijd tegen Berkum had Go-Ahead minimaal een punt verdiend en ook tegen ACV kreeg de ploeg van trainer Marcel van der Steege zaterdag te weinig. Een fout van goalie Jasper Fix deed Go-Ahead uiteindelijk de das om. ?Het was, vooral in de tweede helft, eigenlijk een typische 0-0-wedstrijd?, aldus Go-Ahead-trainer Marcel van der Steege. ?Beide partijen waren moeilijk in staat om iets te creëren. Wij hebben nog het meeste risico genomen, maar na rust niets weggegeven. De ongelukkigste heeft verloren. Dat waren wij.?Go-Ahead begon sterk. In de 1e minuut liet Madih Doufikar een grote kans liggen. Een dure misser, zo zou later blijken. Go-Ahead kreeg geen steuntje in de rug, maar kreeg in de 13e minuut een treffer tegen. Doelman Jasper Fix liet de bal uit zijn handen glippen. Vervolgens was het voor Robby Holder simpel om de 0-1 aan te tekenen. ?Daar voetbal je vervolgens de hele wedstrijd tegen?, aldus Van der Steege. Zeven minuten voor tijd kreeg Yoshua van Marle een goede kans om Go-Ahead toch nog een punt te bezorgen, maar zijn inzet werd gepakt door de keeper. ?Deze nederlaag is extra zuur, omdat je een week eerder ook al meer had verdiend. We zullen later dit seizoen toch ook wel eens keer het geluk mee hebben?, vroeg Van der Steege zich na de wedstrijd hardop af. Ondanks de nederlaag was hij tevreden met het spel van zijn ploeg. ?Tegen een ploeg als ACV dat al jaren aan de weg timmert, het afgelopen seizoen net niet promoveerde naar de hoofdklasse en een sterk middenveld heeft, waren we zeker niet minder. Daar mogen we best trots op zijn. We hebben het goed gedaan.?