STERK SEIZOENSTART C2 TEAM BILJARTCLUB REIJERSDAM

Algemeen Ingezonden

STERK SEIZOENSTART C2 TEAM BILJARTCLUB REIJERSDAM.

Het C2 team van biljartclub Reijersdam speelde woensdagavond de eerste wedstrijd van het seizoen in het wijkcentrum Reyersdam en het werd een klinkende overwinning. Het C2 team van Z.B.C. (Zwolle) werd met 36-19 verslagen.

Alle spelers van het team wonnen hun wedstrijd. Rens Jager speelde tegen een bekende tegenstander van hem Ger Eikelboom (ZBC). Rens Jager nam in het begin van de partij direct ruim afstand van Ger Eikelboom en ondanks een serie van 15 caramboles van Ger Eikelboom en lichte dip aan het einde van Rens Jager, kwam de zege niet in gevaar. Uitslag 12-6. Arend Bossink was in heel goede vorm en hij had slechts 12 beurten nodig om te winnen van Joop van Poorten(ZBC). Arend scoorde een serie van 21 caramboles en een moyenne van 5.00.Uitslag 12-5. Martin ten Hove keek in zijn partij tegen Jaap Boeree(ZBC) lang tegen een achterstand aan, maar in de slot fase en met een serie van 8 caramboles nam hij toch afstand en won hij de partij, uitslag12-8.

Het C3 team van BC Reijersdam opent het seizoen met een thuis wedstrijd in het wijkcentrum Reyersdam op woensdag 7 september a.s. en speelt gelijk een derby tegen het C3 team van   K.B.C. , aanvang 19.30 uur.