Set Up nipt onderuit

IJSSELMUIDEN ? De volleyballers van Dépol-Set Up ging zaterdag in eigen huis nipt onderuit. Captains Kangeroe won met 2-3. Beide teams gingen in het begin van de set gelijk op, maar Set Up wist daarna een gat te slaan (25-14). Daarna ging het minder met de IJsselmuidenaren. De thuisploeg keek al snel tegen een achterstand aan, omdat de gasten minder persoonlijke fouten maakten. Set Up kwam nog wel terug, maar verloor de tweede set met 23-25. In de derde set was er sprake van een spannende strijd. Eindelijk sleepte Set Up de set binnen (25-23). In de vierde set nam Set Up weer een voorsprong, maar Captains Kangeroe trok de set met moeite naar zich toe: 26-28. De 4e set pakte de thuisploeg weer een voorsprong maar de gasten uit Hardenberg wisten na 2 matchpoints toch de set naar zich toe te trekken en met gevolg een 5 setter (26-28). In de vijfde set was het verzet van Set Up gebroken. De gasten uit Hardenberg wonnen met 9-15 en de wedstrijd met 2-3.