Afbeelding
Foto: Rens Jager

NEDERLAAG DAGTEAM BILJARTVERENIGING REIJERSDAM

Algemeen Ingezonden

NEDERLAAG DAGTEAM BILJARTVERENIGING REIJERSDAM.

Het dagteam leed donderdagmiddag in het wijkcentrum Reyersdam weer een nederlaag, nu werd verloren van Z.B.C. (Zwolle) en het werd een grote nederlaag van 31-48. Van de nu gespeelde 7 wedstrijden werden er 4 verloren, 1 gelijk en 2 gewonnen, hierdoor staat het team nu bij de onderste plaatsen in poule 1. Geen der spelers van het team behaalt het normale niveau en zijn zeer wisselvallig in hun spel.

Tegen Z.B.C. speelde Rens Jager een slechte wedstrijd en had geen kans tegen Lex Honigh (ZBC) die in 25 beurten won, uitslag 7-12, ook Martin ten Hove had zijn dag niet en kwam tegen Joop van Poorten (ZBC) er ook niet aan te pas en verloor in 27 beurten, uitslag 7-12. Iets beter deed Johan de Leeuw het tegen Henk Udinga (ZBC) maar onvoldoende om te winnen, hij verloor in 29 beurten, uitslag 8-12. Weer iets beter deed Ben Wielandt het maar ook niet genoeg om te winnen, hij verloor in 25 beurten van Aat Borst (ZBC), uitslag 9-12.

In de persoonlijke kampioenschappen deed Rens Jager van BV Reijersdam het een stuk beter. In de voorwedstrijden 2e. klasse libre dagcompetitie won hij alle 4 partijen en plaatste zich met een uitstekend moyenne van 4.10 voor de districtsfinale KNBB-district Zwolle e.o., die op 23 en 24 februari 2023 bij de BV De Ghesellen in Emmeloord wordt gespeeld.

Afbeelding
Dudok muziekdagen 2024 met 'Naar bed met Bach door Hannes Minnaar (4 foto's) 4 foto's instagram 18 mei, 22:07
Afbeelding
KHC wint met ruime cijfers in aanloop naar beslissend weekend Sport instagram 18 mei, 21:03
Afbeelding
's-Heerenbroek niet doortastend genoeg tegen Zwolsche Boys Sport instagram 18 mei, 20:47