Afbeelding
Foto: aangeleverd

Vriendencafé Humanitas ook op zondagmiddag geopend

Algemeen

KAMPEN - Het Vriendencafé van Humanitas heeft het programma voor najaar en winter samengesteld. Nieuw is de opening op zondagmiddag. Elke derde zondag van de maand staat de deur open voor ieder die behoefte heeft aan contact, een praatje bij een kopje koffie, een spelletje spelen. 

De opening op iedere eerste vrijdagavond van de maand is gebleven. Hiermee voorziet Humanitas in een behoefte; voor veel mensen er juist in het weekend behoefte aan contact en gezelligheid.

Locatie is De Huiskamer aan de Burgwal 58. Openingstijden: eerste vrijdag van de maand van 19:30 tot 22:00 uur en elke derde zondag van de maand van 14 tot 16 uur. Deelname is gratis.

Vrijwilligers van Humanitas zijn aanwezig en organiseren regelmatig leuke activiteiten of workshops. Bijvoorbeeld het maken van een moodboard of een kerststukje. Bezoekers melden zich vooraf aan, zodat de vrijwilligers weten wie er komt. Deelname is gratis.

Luisterend oor
Een vaste bezoeker vertelt: “Vanwege lichamelijke beperkingen ben ik veel alleen thuis. Via mijn maatje van Humanitas hoorde ik van het Vriendencafé. Nu kom ik hier regelmatig en drink ik koffie met vertrouwde gezichten. Ik vind hier veel gezelligheid en een luisterend oor”.

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16