Zalk wint weer van Reaal Dronten

ZALK ?Vorig seizoen versloeg Zalk Reaal Dronten twee keer met overtuigende cijfers (4-0 en 0-7). Dinsdagavond bleek Zalk weer te sterk voor Reaal Dronten in de poulefase van de districtsbeker (4-3). Toch was het zeker geen gemakkelijke zege. Reaal Dronten was in de eerste helft de betere tegen een slap acterend Zalk. Keeper Jim van der Wijk voorkwam serieuze schade voor Zalk. Vlak na rust kwamen de bezoekers verdiend op voorsprong. Daarna pakte Zalk de zaken energieker aan en al snel had Zalk de wedstrijd in handen. Simon van Halm toonde zijn waarde en boog de achterstand met drie treffers om in een 3-1 voorsprong. Gerben Hamer zorgde vervolgens voor 4-1. Nadat een speler van Reaal Dronten met rood moest vertrekken, leek het helemaal gedaan met de gasten. Zalk liep echter terug en gaf Reaal Dronten veel te veel ruimte. De Drontenaren kwamen zelfs terug tot 4-3 en hadden wel een gelijkspel verdiend.