's-Heerenbroek doet zichzelf tekort

'S-HEERENBROEK - In het duel tegen Avereest was 's-Heerenbroek de betere ploeg. Toch bleef 's-Heerenbroek steken op 1-1. Dat leidde tot gemengde gevoelens bij trainer Gert Vosjan, omdat zijn ploeg in de slotfase nog ontsnapte aan een nederlaag. "Aan de ene kant ben je blij dat het voetbal beter is dan twee weken geleden en je had deze wedstrijd ook kunnen verliezen. Toch hadden we tegen Avereest moeten winnen. Die kansen moeten er gewoon in.? Vosjan doelde onder andere op de beginfase. In de eerste zes minuten kreeg 's-Heerenbroek twee goede kansen, maar fouten bij Avereest werden niet afgestraft. In de 19e minuut kwam 's-Heerenbroek toch aan de leiding. Wederom leidde het jagen van 's-Heerenbroek tot een fout bij Avereest. Harjan van Dijk profiteerde dit keer wel namens 's-Heerenbroek. Daarna kwam Avereest wat beter in de wedstrijd, zonder echt dreigend te worden. Vlak na rust kwamen de gasten langszij via Lennard Hazekamp, waarbij door 's-Heerenbroek niet alert werd gereageerd. Daarna hing de 2-1 in de lucht, maar Gert Kwakkel, Hendrik Rietman en Harjan van Dijk lieten goede kansen onbenut. Twee minuten voor tijd ontsnapte 's-Heerenbroek nog aan een nederlaag. Avereest kreeg een goede schietkans, maar de toeschouwers van 's-Heerenbroek zagen de bal tot hun opluchting voorlangs gaan.