VV Kampen kan voorsprong niet vasthouden tegen Zwolsche Boys

ZWOLLE ? VV Kampen is ook in het tweede bekerduel in de poulefase goed voor de dag gekomen. Tegen derdeklasser Zwolsche Boys stond het bij rust zelfs op een 0-1 voorsprong. Nadat de Zwolse thuisploeg het gas erop gooide, bezweek Kampen en boog Zwolsche Boys de achterstand om in een 4-1 voorsprong. In de slotfase tekende Revelino Sabono voor de 4-2 eindstand. Ook tegen Zwolsche Boys koos trainer Arjan ten Hove voor een verdedigende strijdwijze. Dat pakte in de eerste helft goed uit. De ploeg kon af en toe ook goed meevoetballen en nam brutaal een voorsprong via Max van Moll. Na rust zette Zwolsche Boys meer druk en Kampen kwam in de knel. Al snel stond er een 3-1 voorsprong voor de thuisploeg op het scorebord. In de laatste fase van de wedstrijd kwam Kampen weer wat meer aan voetballen toe. Sabono maakte met het hoofd de tweede treffer van Kampen. Ten Hove noemde het resultaat ?alleszins acceptabel'. ?We zijn op nul begonnen. Ik ben op zoek naar de ideale formatie en de ideale speelstijl. Iedereen krijgt zoveel mogelijk kansen om zich te laten zien. Een behoudende speelstijl is in deze situatie gemakkelijker, maar de intentie is om straks in de competitie verder van de goal af te spelen.?