's-Heerenbroek verrast EZC ?84

'S-HEERENBROEK ? 's-Heerenbroek heeft zaterdag het hoog geklasseerde EZC '84 een dure nederlaag toegebracht. De ploeg van trainer Gert Vosjan won met 3-2 en bezorgde daarmee Zalk een goede dienst. Soeridj Beni maakte vlak voor tijd de winnende treffer. 's-Heerenbroek nam in de 9e minuut de leiding. Na een steekpass van Rick Kroeze schoot Wiljen van Ittersum de bal onder de keeper door. Na een half uur spelen viel de gelijkmaker. Daarna kwam 's-Heerenbroek enkele keren goed weg. EZC kreeg drie goede kansen. In deze fase hield keeper Laurens Visscher zijn ploeg op de been. In de 60ste minuut kwam 's-Heerenbroek op 2-1 via Gert Kwakkel. EZC moest komen in een poging om puntenverlies te voorkomen. Er ontstond ruimte voor 's-Heerenbroek, maar onder andere Koos Westert en Beni lieten goede kansen liggen. Een kwartier na de 2-1 kwam EZC weer langszij. 's-Heerenbroek was aanvankelijk mild voor EZC, maar scoorde in de 86ste minuut toch nog de winnende treffer. Benji bezorgde 's-Heerenbroek een mooie overwinning.