's Heerenbroek wint doelpuntenfestijn: 5-4

S-HEERENBROEK ? De voetballers van 's Heerenbroek zijn bezig met een goede reeks en hebben die lijn zaterdag doorgezet. Bruchterveld werd in een doelpuntrijk duel opzij gezet: 5-4. Daarmee werd een 2-4 achterstand met rust ongedaan gemaakt. ?Een verdiende zege voor 's-Heerenbroek?, zo oordeelde trainer Gert Vosjan na afloop. ?Tegen de wind in hebben wij het best gespeeld met goed combinatievoetbal.?Al vrij snel in de wedstrijd nam Bruchterveld een comfortabele voorsprong met treffers in de 2e en 6e minuut. Rob Henniphof maakte in de 18e minuut de aansluitingstreffer. De marge bedroeg drie minuten later weer twee in het voordeel van de bezoekers. Het was Wessel van Dijk die na een half uur spelen de 2-3 maakte, maar voor rust sloeg Bruchterveld nog een keer toe. In het tweede bedrijf scoorden Henniphof en William Dekker (twee keer) voor 's-Heerenbroek. De laatste van Dekker viel in de 88e minuut.