's-Heerenbroek kan niet stunten bij Storica

ZWOLLE - Trainer Gert Vosjan van 's-Heerenbroek had zijn spelers de opdracht gegeven om het Storica moeilijk te maken. Dat lukte. Pas in de laatste tien minuten kon de sterke Zwolse ploeg definitief afstand nemen. En dus was Vosjan tevreden. Hij was vooral content met de tweede helft van zijn ploeg. In de eerste 45 minuten was Storica veel beter en had het ver weg kunnen lopen. Dat gebeurde niet. Verdediger Koos Jan Westert en jeugdkeeper Jelmer Visscher hielden 's-Heerenbroek op de been. In de 22e minuut kwam de Zwolse koploper terecht op voorsprong. In de 37e minuut kwam 's-Heerenbroek tegen de verhouding in langszij. William Dekker werd onderuitgehaald in het strafschopgebied. Dekker schoot de penalty zelf binnen. Na rust had 's-Heerenbroek veel meer grip op de tegenstander. In de 46e minuut was er een grote kans voor Rob Henniphof, maar zijn inzet werd van de doellijn gehaald. Daarna kreeg 's-Heerenbroek steeds meer controle. In de 84e mniuut scoorde Storica via een counter de belangrijke 2-1. Vlak voor tijd viel de 3-1.