Eervolle vermelding voor verkoopteam BrugMedia

Partnerbijdrages

KAMPEN - Het verkoopteam van uitgeverij BrugMedia heeft donderdag tijdens de landelijke NNP-dag eervolle vermelding gekregen tijdens de uitreiking van de A.M. Bandaprijs. Het commercile team won niet, maar mocht wel het podium betreden om uit handen van staatssecretaris Joop Atsma een oorkonde in ontvangst te nemen voor hun, zoals de jury het noemde, 'commercile drive'.

De Bandaprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan commercile afdelingen van uitgevers die zich onderscheiden met opvallende en succesvolle commercile initiatieven. Iedere uitgever mag projecten en idee indienen waarvan hij denkt dat ze origineel genoeg zijn om voor de prijs in aanmerking te komen.

Commercieel directeur Johan van der Kolk van BrugMedia diende de zogenaamde special-pagina's van BrugMedia in. Doelgroepgerichte pagina's of bijlages die geheel aan een thema gewijd zijn en zo perfect inspelen op voor de adverteerder interessante doelgroepen. Een in het oog springende wijze van adverteren die aanslaat. Een goed voorbeeld is de modebijlage die in maart weer in de uitgaven van BrugMedia te vinden was.

Het enthousiaste verkoopteam van BrugMedia is trots op de waardering die zij gekregen hebben voor hun poging om creatief met adverteermogelijkheden bezig te zijn en hoopt dat zij in de toekomst nog meer interessante initiatieven weet te ontplooien.