Musica Religiosa in Concert

Algemeen Ingezonden

Kampen - Het Kamper kleinkoor ‘Musica Religiosa’ geeft op vrijdag 6 oktober a.s. een concert in de Bovenkerk van Kampen. Dit jaar worden zij muzikaal bijgestaan door Tjitske Kwakkel-Homma op altviool en Jan Willem ’t Hart, zang. Harry van Leeuwen bespeelt het beroemde Hinsz-orgel. Het koor staat onder de enthousiaste leiding van Gerwin van der Plaats die eveneens ook de vleugel zal bespelen. Zijn enthousiaste aanpak en aanstekelijke muzikaliteit uiten zich in concerten met een lach en een traan. Het publiek ervaart de vriendschappelijke verbondenheid in zang en spel. Het is niet voor niets dat de concerten van het kleinkoor een grote populariteit genieten in binnen en buitenland. Tijdens de afgelopen jaren heeft Musica Religiosa zich ontwikkeld tot een kwalitatief vooraanstaand kleinkoor. De programmering staat bekend om de inspirerende liederen waarbij de koorklank de woorden van het lied een extra dimensie geeft. Het doel van ‘Musica Religiosa’ is het streven naar het uitvoeren van vocale muziek op een zo hoog mogelijk niveau. Het koor heeft een brede muziekgeschiedenis met een accent op composities uit het romantische repertoire van eind 19e- begin 20e eeuw. 

De aanvang is 20.00 uur en de deuren gaan open om 19.30 uur. Kaarten kosten €10 en zijn verkrijgbaar bij de ingang van de kerk of in de voorverkoop bij koorleden, kinderen t/m 16 jaar hebben gratis entree.

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16