Afbeelding
Foto: https://directmap.nl/en/kampen/14637

Gek op je Brein in ‘t Ukien

· leestijd 1 minuut Algemeen Ingezonden

KAMPEN – Geen spijt van openheid. Dit staat centraal bij de volgende themabijeenkomst van “Gek op je brein” op donderdag 30 november in MFC ’t Ukien. 

Openheid is een begrip waar ongeveer iedereen wel binding mee heeft. Soms kan het lastig zijn om afwegingen te maken in het geven van openheid. Aan wie vertel ik het? Welk stukje wil ik delen en wat vooral niet? Na het delen van je verhaal of gevoel kunnen er verschillende gedachtes en emoties aanwezig zijn. Het kan een gevoel geven van opluchting, een gevoel van herkenning en begrip. Maar het kan ook voorkomen dat het gevoelens opbrengt van spijt. Wellicht liepen situaties waarin je iets deelde over jezelf anders dan je had gehoopt. Het begrip openheid zal verder worden verkend tijdens de themabijeenkomst op donderdag 30 november. 

De avond is georganiseerd door mensen die zelf ervaring hebben in de GGZ, in samenwerking met de RIBW en WijZ. De avond gaat vanaf 19.00 uur van start met een korte inloop. Daarna zal een gastspreker het thema gaan introduceren. De gastspreker is Emiel Kootstra. Hij zal zijn ervaring delen in het geven van openheid. Na een pauze gaan we gezamenlijk in groepjes uiteen om verder te gaan praten over dit thema. De avond duurt tot 21.00 uur.  

Ben je na het lezen geïnteresseerd of heb je vragen? Dan is een bezoek het zeker waard! Voor meer informatie kan je mailen naar gekopjebrein@gmail.com. 

Je bent van harte welkom!  

Aanmelding is niet nodig, deelname is gratis.  

Wanneer? 

Donderdag 30 november, aanvang 19.00 uur.  

Waar?                  

MFC ’t Ukien, Korteweg 4 te Kampen           

gekopjebrein@gmail.com 

Afbeelding
Musical Legally Blonde van start in de Stadsgehoorzaal (10 foto's) 10 foto's instagram 8 uur geleden
Afbeelding
Inleidende zitting: dodelijke steekpartij na ruzie bij bedrijf, sfeer in rechtbank grimmig 112 18 uur geleden
Afbeelding
Ondertekening koopovereenkomst kavel Genuakade tussen Broshuis en de gemeente Kampen (6 foto's) 6 foto's instagram 19 uur geleden