Afbeelding
Foto: aangeleverd

Met Stadsbuurtbus naar Kerst in Oud Kampen

Algemeen

KAMPEN – In verband met Kerst in Oud Kampen heeft de Stadsbuurtbus op zaterdag 9 en zondag 10 december een extra dienstregeling. Zaterdag 9 december rijdt de buurtbus van 09.45 tot 21.45 uur en op zondag 10 december van 14:15 tot 20.45 uur. Reizen kan met OV-chipkaart, via OV-pay of door een los kaartje te kopen bij de chauffeur. Meer informatie staat op stadsbuurtbuskampen.nl/nieuws/kiok2023.

Tijdelijke halte Cellebroedersweg
De Stadsbuurtbus rijdt vanaf station Kampen Zuid. Uitstappen voor Kerst in Oud Kampen kan het beste bij de tijdelijke halte aan de Cellebroedersweg. Deze halte is bij bakker Vermeij. Vanaf daar loopt men in ongeveer 5 minuten naar het centrum van Kampen. De laatste bus terug naar station Kampen Zuid vertrekt hier op zaterdag om 21:30 uur en op zondag om 20:30 uur.

Halte Polikliniek vervalt
Doordat de bus een aangepaste route rijdt, vervalt de halte bij de Polikliniek op 9 en 10 december. Reizigers voor de Polikliniek kunnen op verzoek uitstappen naast verpleeg- en revalidatiecentrum Myosotis Kampen. Spreek de chauffeurs van de buurtbus hierover aan bij het instappen. Alle andere haltes blijven op beide dagen wel bereikbaar.

Over Kerst in Oud Kampen
Dit jaar is Kerst in Oud Kampen op zaterdag 9 en zondag 10 december. Op zaterdag start het programma om 16.00 uur en op zondag om 15.00 uur. Tickets kosten 5 euro per persoon. Voor kinderen onder 12 jaar is de toegang gratis. Meer informatie staat op kerstinoudkampen.nl.