Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Feest Heaven Presents met klappers Chris Deluxe en La June

· leestijd 2 minuten Algemeen

(door Leo Polhuijs)

KAMPEN – Heaven Presents gaat er op zaterdag 16 december weer hard tegenaan met een spetterende feestavond in ‘t Ukien. Klappers zijn Chris Deluxe en La June. Artiesten van formaat en met landelijke bekendheid.

De vriendengroep heeft in mei haar eerste feest gehouden in het culturele podium aan de Korteweg. De naam Heaven verwijst naar de keet bij Julian Timmermans ouderlijk huis achter in de tuin. Julian, Matt Mookus en Binyam Diertens kennen elkaar nog van de basisschool en doen veel dingen samen, zoals op vakantie gaan. Het organiseren van de feestavond in het afgelopen voorjaar was voor hen dan ook een logische stap. “Het werd een groot succes met wel vierhonderd bezoekers”, blikt het drietal terug. Ook voor de komende editie wordt uitgegaan van eenzelfde aantal. 

Voor het feest op 16 december is weer voor ’t Ukien gekozen. Julian treedt er wel eens op als dj. “We hebben al lang een goed contact en ‘t Ukien is een prima gelegenheid niet ver van de stad, waar onze doelgroep zich zeker thuisvoelt.” 

Leuke aanvulling

Ook Anne Louise Sikkema van ‘t Ukien is blij met de actie van Heaven Presents. “Voor ons is het programma op 16 december een leuke aanvulling op het bestaande aanbod. Heaven Presents heeft zich het afgelopen jaar flink doorontwikkeld. Mooi om te zien. De groep is er in geslaagd een aantal flinke publiekstrekkers vast te leggen. De groep trekt een categorie mensen aan die bij ons goed terecht kan, zo in de leeftijd van achttien tot een jaar of veertig.” Julian vult aan: “Uiteraard mogen er ook ouderen komen. Mijn ouders zijn vorige keer geweest en komen op 16 december ook. Overigens wil ik ook nog wel even kwijt dat we blij zijn met het technische team dat alle geluid en belichting voor zijn rekening neemt. Zonder dit team zou het allemaal niet lukken. Ook zijn we erg dankbaar met de hulp van de vele sponsoren.” 

Sterke mix

Matt vertelt dat bezoekers een aantrekkelijk programma tegemoet kunnen zien. “Een sterke mix van Nederlandstalig werk, techno en andere stijlen. Wij hebben veel contacten met jongeren in de stad en weten dat het programma voor iedereen iets heeft te bieden en onze doelgroep zeker zal aanspreken.” Net als in mei treedt ook nu een aantal Kamper artiesten op: DJ Mattie, 2sides, DJ Yuri en DJ Julian.

Julian is helemaal weg van Chris Deluxe en La June. “Chris Deluxe is voor mij de beste dj van Nederland, onder meer bekend van Radio 538. Echt bijzonder dat hij naar Kampen komt. Hij kan supergoed mixen. “Ook La June is een klapper. De Purmerendse dj is onder meer bekend van haar optreden op Tomorrowland.

In ‘t wit

Ondertitel van de feestavond is A Touch of white. Bezoekers wordt gevraagd zoveel mogelijk in ‘t wit gekleed te komen. Een wit shirt bijvoorbeeld. Tijdens de feestavond zal er ook witte confetti uitgestrooid worden. Door de speciale donkere belichting zal het wit extra goed uitkomen.

Heaven Presents, zaterdag 16 december, t Ukien, 20.30 – 03.00 uur. Kaarten kosten 16 euro via www.ukien.nl en euro 15,- bij Blue Music aan de Boven Hofstraat 4.