Waar ligt Assisi nou ook al weer....?
Waar ligt Assisi nou ook al weer....? Foto: Roel Bosch

Vakantiebeurs in De Bron

Algemeen Ingezonden

Vraag je vrienden in de supermarkt naar hun vakantie (“Hoe was het in ….?”), dan krijg je (meestal) heel enthousiaste verhalen terug. Al die verhalen worden desgevraagd herhaald op de Bron Vakantiebeurs 2024. Alle belangstellenden zijn van harte welkom aan de Dijkgraafstraat nr. 4 in IJsselmuiden op donderdagavond 18 januari a.s. Aanvang 19.00 uur.

Bronners en niet-Bronners vertellen of adviseren dan tot 20.00 uur over een bepaald land of plek. Wat het buitenland betreft is er informatie over Myanmar, India, Peru/Bolivia, Verenigde Staten van Amerika, Schotland, Italië, Venetië, China, Kreta, Scandinavië, Roemenië.

Pak toch de fiets

Als milieuvriendelijke tegenhanger van dit ‘verre buitenland’ kunt u zich ook laten informeren over vakanties dicht bij huis, dan wel ‘groene’ vakanties in het buitenland. Denk aan fietsen in/op/door/langs/naar Rome, Zuid-Limburg, Schiermonnikoog, Nederland en Vlaanderen, Italië, Frankrijk, Spanje,  grote rivieren in Duitsland en Oostenrijk, Zuid -Amerika, het Pieterpad, oude wegen en pelgrimssteden in Frankrijk.

Quiz met vakantietrofee

Enthousiast lange-afstand-fietser Roel Bosch uit Emmen houdt over zijn fietsavonturen vanaf 20.00 uur in de grote bijzaal een quiz. Voor de winnaar ervan leidt dit tot het unieke bezit van de Groene Bron Vakantie Trofee!

De Vakantiebeurs duurt al met al van 19.00 uur tot 22.00 uur. Maar iedereen is vrij om slechts een onderdeel te bezoeken. Dus, auf wiedersehen, see you, au revoir, arrivederci.