SCD '83 te sterk voor VV Kampen

DEDEMSVAART - VV Kampen was zaterdag niet opgewassen tegen SCD '83. De ploeg uit Dedemsvaart won met duidelijke cijfers: 6-2.VV Kampen was in de beginfase te aarzelend. Dat leidde in de 12e minuut tot de 1-0 van SCD '83. Bij een corner kon een speler van de thuisploeg de bal ongehinderd binnenkoppen. Daarna kwam Kampen beter in de wedstrijd, al oogde het vaak nog te onrustig. In de 35e minuut kwamen de gasten langszij. Coskun Erbilici stond aan de basis van deze treffer met een steekpass. Adem Öztürk maakte het karwei vervolgens op een fraaie wijze af. Zo ging Kampen met een goed gevoel de kleedkamer in, maar al snel voerden irritaties en frustraties de boventoon. Vlak na rust kwam SCD '83 op 2-1 via een discutabele strafschop. Even later floot de arbiter niet bij een overtreding op Coskun Erbilici. Vervolgens was SCD '83 er snel uit en maakte het de 3-1. Hierna knakte er wat bij Kampen. SCD '83 was heer en meester en liep simpel weg naar 6-1. Adem Öztürk bepaalde met een mooie goal de eindstand op 6-2.