Politie zoekt getuigen van mishandeling op Oudestraat

Partnerbijdrages

KAMPEN - De politie zoekt getuigen van een mishandeling die zaterdagnacht rond 05.00 uur plaatsvond op de Oudestraat. Een 21-jarige inwoner van IJsselmuiden werd ter hoogte van het Stedelijk Museum slachtoffer van openlijke geweldpleging.

De man zag dat een vriend van hem door een groep van vier tot zeven mannen werd mishandeld. Hij schoot hem te hulp, maar werd vervolgens zelf ook geslagen en getrapt. Daarbij liep hij meerdere kneuzingen op. Ook zijn mobiele telefoon raakte beschadigd.

Het signalement van een van de daders luidt: man, 20-27 jaar, getint uiterlijk, 'rechthoekig' gevormde wallen onder de ogen, plat naar voren gekamd donker haar, ongeveer 1.85/1.90 m. lang. De andere mannen hadden een blanke gelaatskleur. Een van hen had kort geschoren haar. Het is niet duidelijk wat de aanleiding voor de mishandeling was.

Wie getuige is geweest van dit misdrijf of op een andere manier informatie heeft over deze zaak kan contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Bel M (Meld Misdaad Anoniem), telefoon: 0800-7000.