Inloopavond bij zanggroep Mjoezik

Partnerbijdrages

KAMPEN - Zanggroep Mjoezik houdt 20 mei haar jaarlijkse  familieavond. Tevens is er voor belangstellenden de mogelijkheid kennis te maken met Mjoezik. Vanaf 20.00 uur is iedereen hiervoor van harte welkom in Jeugdgebouw De Riette aan de Noordweg 129 in Kampen, de avond begint om 20.15 uur.

Zanggroep Mjoezik bestaat ongeveer 20 jaar. De groep is opgericht door een aantal Kamper winkeliers onder de naam Midlife. "Omdat de naam werd geassocieerd met de welbekende crisis is ongeveer 10 jaar geleden besloten de naam te wijzigen in Mjoezik", aldus een woordvoerder van de groep. "Dit bleek een schot in de roos, want de groep groeide van ongeveer 20 naar 60 leden. Dat had ook alles te maken met de inbreng van de toenmalig muzikaal leider, de heer Anton Jansma. Ondertussen heeft hij het muzikale stokje overgedragen aan Christoffel Reumer. Het ledental is nu behoorlijk stabiel, maar nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom."


Mjoezik komt een keer in de veertien dagen op maandag bij elkaar bijeen in de Riette om te zingen. In een ontspannen sfeer popnummers te zingen uit jaren 60 tot en met 90 is het belangrijkste doel van de zanggroep. De familieavond is in principe het enige officile optreden dat de zanggroep geeft. Informatie over de zanggroep is ook te verkrijgen via Jose Prins, (038) 331 25 80.