Valse start KHC

KAMPEN - KHC kende zaterdag een valse competitiestart. Thuis tegen 't Harde ging het met geflatteerde cijfers onderuit. 't Harde won met 1-4.

KHC kreeg in het eerste kwartier kansen om de score te openen. In de 3e minuut verscheen Damon Nouri alleen voor de keeper, maar de KHC'er schoot naast. Zes minuten later liet Leroy Knol een goede kans liggen. Daarna kwam 't Harde steeds beter in de wedstrijd. Keeper Alex Witkamp hield KHC op de been.

Voor de tweede helft bracht trainer Berry Wezenberg Ibrahim Tuncer en de invaller toonde drie minuten na rust zijn waarde door de score te openen. Daarna miste hij de kans op 2-0.

In de 52e minuut kwam 't Harde op 1-1. Aan dit doelpunt kleefde een buitenspelluchtje, maar de matig leidende arbiter Schoonhoven keurde de treffer goed. In de 68e minuut was Tuncer heel dicht bij de 2-1. Hij omspeelde de keeper, maar de inzet van de KHC'er werd van de doellijn gehaald. Tot overmaat van ramp viel een treffer aan de andere kant. Jonathan van Marle kopte in de 74e minuut in eigen doel.

KHC ging vervolgens risico's nemen. 't Harde speelde hier goed op in en scoorde via de counter nog twee goals.