'Wat een belevenis'

Sport

KAMPEN - Voor keeper Jasper Fix van Go-Ahead Kampen pakte de rode kaart van de vaste goalie Kees Kostwinder in de wedstrijd tegen DZC '68 gunstig uit. Kostwinder moest daardoor wegens een schorsing de derby tussen Go-Ahead en DOS aan zich voorbij laten gaan. Voor Fix was dit de gelegenheid om zich te laten zien in een speciale wedstrijd.

"6-1! Wat een binnenkomer', juichte Fix na afloop. De goalie bleef moeiteloos overeind in de derby en genoot met volle teugen van de sfeer van het beladen duel. "Vorige week zaterdag hoorde ik dat Kees een rode kaart had gehad. Dinsdag heeft de trainer mij ingelicht en toen ben ik me gaan voorbereiden. Dit was echt geweldig. Vorig jaar zat ik in de wedstrijd bij DOS op de bank. Dat was al prachtig, maar deze wedstrijd was echt een belevenis op zich."

Fix deed het naar behoren en toonde zich een waardig vervanger van Kostwinder. "Het ging goed, maar daar sta ik er ook voor." De keeper heeft als doel om een vaste plek af te dwingen onder de lat bij Go-Ahead. "Ik wil onder de lat staan bij het eerste."