Lied slaat in als een bom

Partnerbijdrages

KAMPEN - De bekende Kamper zanger en entertainer Geert Leurink presenteerde afgelopen vrijdag aan heel Nederland het ' NK Bommetje Lied' en de videoclip in zwembad De Steur.

Hier wordt op zaterdag 17 september van 10.00 tot 17.00 uur een spetterend festijn gehouden met als hoogtepunt het Nederlands Kampioenschap Bommetje. De Steur wil op die manier de oude traditie nieuw leven inblazen.


Leurink schreef het lied, dat 'als een bom in moet slaan', in samenwerking met de zwembaden De Steur en Sonnenberch. In beide zwembaden kunnen kinderen van vier tot en met zestien jaar in de zomerperiode voor slechts drie euro komen zwemmen of oefenen op bommetjes. Daarvoor hoeven ze enkel een oude strippenkaart in te leveren, die vanaf 1 juli niet meer geldig is in het openbaar vervoer.

Wie los van het NK graag komt zwemmen en een bommetje wil maken, is natuurlijk ook van harte welkom. Meer informatie over de zwembaden is te vinden op de website www.desteur.nl. Daar zijn ook de openingstijden die gelden tijdens de vakantieperiode van 23 juli tot en met 4 september te vinden. Zwembad Sonnenberch is tijdens de bouwvak van 1 augustus tot 21 augustus gesloten. Een datum om alvast in de agenda te noteren is maandag 26 september. Op die dag begint namelijk de Zwemvierdaagse van zwembad De Steur en Sonneberch.