Eerste zege Wilsum

WINDESHEIM - Wilsum heeft zaterdag de eerste zege van het seizoen behaald. In Windesheim werd VSW met 1-3 verslagen. De eerste zege leidde tot opluchting bij Wilsum-trainer Jan Stoffer. “Dit lucht op. Het zat allemaal niet mee. We hadden de eerste weken te maken met schorsingen, blessures en zware tegenstanders. Het was tegen VSW niet groots, maar de zege was wel dik verdiend.” Toch maakte Wilsum het zichzelf onnodig moeilijk. In de eerste helft hadden de oranjehemden het duel al kunnen beslissen, maar dat gebeurde niet. De schade voor VSW bleef beperkt tot een treffer. Die viel in de 35e minuut. Henri van de Wetering scoorde in de kluts. Zeven minuten na rust maakte William Kaminyoge er 0-2 van. Daarna verzuimde Wilsum om ver weg te lopen. In de 77e minuut scoorde Damian Bos de 0-3. Vijf minuten voor tijd kwam VSW gelukkig op 1-3. Een corner vloog gelukkig direct in het doel van Wilsum. VV Kampen ging voor de vierde keer in deze competitie onderuit. In eigen huis werd met 2-6 verloren van Storica.