Dubbelconcert Euphonia en Stedelijk Orkest Kampen

Partnerbijdrages

WILSUM - Christelijke Muziekvereniging Euphonia Wilsum en het Stedelijk Orkest Kampen geven op zaterdagavond 24 maart samen een concert. Tijdens dit concert brengen de beide orkesten een gevarieerd programma ten gehore. De avond begint om 20.00 uur en vindt plaats in het Multufunctioneel Centrum 'De Toekomst' (Quarles van Uffordweg 2) in Wilsum.


De orkesten laten tijdens de avond op verschillende manieren horen wat ze in huis hebben. Het A-Orkest van Euphonia musiceert op hoog niveau en komt al tientallen jaren uit in de vaandelafdeling. Werken als "Introit and Madrigalum" van Philip Sparke en "Harmony Festival" van Jan de Haan maken het zeer de moeite waard om naar Wilsum te komen.


Het Stedelijk Orkest Kampen speelt vijf nummers waaronder "Theme From De Fabriek" van Ruud Bos (arr. Juri Briat) en "Cassiopeia" van Carlos Marques.


Het A-Orkest van de Christelijke Muziekvereniging Euphonia Wilsum bestaat uit ongeveer vijftig leden. De leeftijd van muzikanten uit het orkest varieert van twaalf tot wel zeventig jaar. Sinds september 2009 staat het orkest onder leiding van dirigent Thijs Musch.


Het A-Orkest van het Stedelijk Orkest Kampen telt ongeveer zeventig leden en speelt in de vierde divisie. Het orkest staat onder leiding van dirigent Wendy Biljard.