Sinterklaas bezoekt Cantecleer

Partnerbijdrages

KAMPEN - Op kinderboerderij Cantecleer kunnen kinderen op 2 december op bezoek komen bij Sinterklaas en zijn muziekpieten. De muziekpieten slapen af en toe op de bovenkamer van de boerderij en op 2 december van 18.00 tot 19.00 komt Sinterklaas zelf ook even langs. 

Alle kinderen en kleinkinderen van donateurs en 'vrienden van de kinderboerderij' mogen bovendien tot 1 december hun schoen zetten. Tot die tijd mogen kinderen ook tekeningen maken voor Sinterklaas. De kinderen gaan spelletjes doen en hard zingen om te zorgen dat de Sint en Pieten op het erf komen.

De pieten moeten hard werken, maar hebben bij Cantecleer af en toe wel tijd om wat streken uit te halen. Zo haalde de Muziekpiet dit jaar midden in de nacht zijn saxofoon uit zijn koffertje om een vrolijk wijsje te spelen. Hij had er niet aan gedacht dat de dieren dan rust hadden en het werd een kabaal van jewelste. Het koste Hanjo IJkhout uren om alle dieren weer rustig te krijgen. Achteraf hebben ze er met zijn allen hard om gelachen.