Go-Ahead afhankelijk van DVS '33

KAMPEN - Go-Ahead Kampen heeft zich zaterdag niet kunnen verzekeren van een plaats in de volgende bekerronde. De ploeg van trainer Marcel van der Steege verloor met 1-2 van Nunspeet. Een verder avontuur in het districtsbekertoernooi is nog niet helemaal uit het zicht, maar hangt wel aan een dun draadje. Alleen bij winst van DVS '33 komende dinsdag tegen Nunspeet bekert Go-Ahead door. Zonder Sander Morren, Edwin Starke en Rienk van de Wetering bracht Go-Ahead tegen Nunspeet simpelweg te weinig. In het eerste uur draaide het geen meter bij de Kamper club. "We hebben van onszelf verloren", sprak Van der Steege na afloop. " Het eerste uur hebben we tegen onszelf gevoetbald. Verdedigend deden we het niets eens slecht, maar in balbezit ging er bijna niets goed." Ondanks het matige spel gaf Go-Ahead in de eerste helft weinig weg. Toch kwam Nunspeet in de 38e minuut op voorsprong. Michel Hup profiteerde van een communicatiefout achterin bij de thuisploeg. In de 60e minuut kwam Nunspeet op 0-2 via een benutte strafschop. Van der Steege bracht vervolgens drie wissels in en vanaf dat moment ging het beter lopen. Madih Doufikar scoorde op fraaie wijze de aansluitingstreffer. Daarna kreeg Go-Ahead nog kansen op de gelijkmaker, maar het bleef bij 1-2.