's-Heerenbroek blijft steken op remise

ZWOLLE - 's-Heerenbroek was zaterdag veel beter dan FC Ulu Spor, maar ging veel te slordig om met de kansen. Resultaat hiervan was dat de ploeg van trainer Gerrit Bien niet verder kwam dan een 2-2 gelijkspel in het bekerduel tegen de Zwolse opponent.

Eerder deze week had EZC '84 al een reuzesprong gezet richting poulewinst. De ploeg uit Epe speelde eerder met 2-2 gelijk tegen 's-Heerenbroek en won door de weeks met maar liefst 11-1 van FC Ulu Spor. 's-Heerenbroek moest deze prestatie overtreffen om als poulewinnaar te eindigen, maar dat zat er niet in.

Kansen kreeg 's-Heerenbroek genoeg. Toch was het FC Ulu Spor dat op voorsprong kwam. In de 4e minuut trof de thuisploeg doel via een afstandsschot. Daarna stonden paal en lat succes voor 's-Heerenbroek in de weg.

In de 65e minuut tekende Geert Pelleboer eindelijk voor de gelijkmaker. William Dekker bracht 's-Heerenbroek vervolgens op voorsprong. Daarna verzuimde 's-Heerenbroek om verder uit te lopen. Vijf minuten voor tijd scoorde FC Ulu Spor via een uitval de 2-2.