KHC maakt indruk in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - KHC maakt in de voorbereiding een goede indruk. Na de 7-1 overwinning op Avereest in het eerste bekerduel wonnen de Kampenaren dinsdagavond knap met 1-2 bij Nieuwleusen. Een gelijkspel tegen Dedemsvaart zaterdag is genoeg om verder te bekeren.

Het afgelopen seizoen kwamen KHC en Nieuwleusen elkaar tegen in de derde klasse. Nieuwleusen liet zich uiteindelijk kronen tot kampioen en KHC promoveerde via de nacompetitie. Dinsdagavond was KHC de betere ploeg, maar de ploeg van trainer Berry Wezenberg had het duel veel eerder kunnen beslissen.

In de laatste zeven minuten vielen de goals. Eerst scoorde Damon Nouri (83e minuut). Twee minuten later stond het al weer gelijk. Invaller Ronald Arends toonde zijn kwaliteiten door in de 87e minuut de 1-2 te scoren.