Wilsum onderuit bij ZAC

ZWOLLE - Wilsum miste zaterdag de juiste vorm om punten te pakken bij ZAC. De oranjehemden gingen met 2-0 onderuit.

In een matige wedstrijd op een slecht veld kende Wilsum geen goede start. ZAC was gevaarlijk met enkele schoten. Na twintig minuten kwam de formatie van trainer Bart Ester beter in de wedstrijd. Dat leidde in de eerste helft tot enkele kleine mogelijkheden voor Wilsum.

Na rust begon Wilsum te slap en de ploeg kon zich niet herstellen. In de 72e minuut had  Wilsum pech dat Henri van de Wetering werd teruggefloten. Uit de daaropvolgende aanval sloeg ZAC toe. Daarna kon Wilsum weinig creren. De enige kans was voor B-junior Arjan Boeve, maar zijn inzet werd gestopt door de Kamper goalie Van Dijk van ZAC. Twee minuten in blessuretijd maakte ZAC de 2-0.