's-Heerenbroek doet goede zaken

WIJTHMEN - 's-Heerenbroek heeft afgelopen weekeinde goede zaken gedaan in de strijd om plaats vier in de vierde klasse D, die aan het einde van het seizoen recht geeft op de nacompetitie. Zelf maakte de ploeg van Gerrit Bien geen fout bij Wijthmen (1-4). De concurrenten VV Kampen (1-0 bij ZAC) en Wilsum (3-1 bij HTC) verloren.

's-Heerenbroek kwam in de 12e minuut op voorsprong. William Dekker schatte een pass van Wessel van Dijk goed in en opende de score. Daarna verzuimde 's-Heerenbroek om verder weg te lopen.

Zeven minuten na rust scoorde Rob Hennephof de 0-2. Dit keer was Van Dijk de aangever. Wijthmen kwam vervolgens terug in de wedstrijd. In de 60e minuut strafte Sander van Gurp een fout bij 's-Heerenbroek genadeloos af.

's-Heerenbroek was hierdoor even van slag, maar was al snel weer de bovenliggende partij. Nadat Gilliam Bien zijn rentree maakte na een blessure scoorde William Dekker de belangrijke 1-3. Een schot van Geert Pelleboer werd gepareerd door de goalie. In de rebound sloeg Dekker toe. Een kwartier voor tijd tekende Dekker voor de 1-4 eindstand.