Asv Dronten maatje te groot voor Wilsum

DRONTEN – Na de 7-0 nederlaag bij Hatto Heim is Wilsum dinsdag tegen een tweede grote nederlaag aangelopen in het bekertoernooi. Asv Dronten was met 7-1 te sterk. De nederlaag kwam niet als een verrassing. Asv Dronten speelt in de tweede klasse en is bovendien al wat langer in training dan Wilsum. Bovendien miste trainer Jan Stoffer maar liefst acht spelers. Ondanks het grote verlies zag Stoffer aanknopingspunten en was hij meer tevreden over het spel van zijn ploeg dan afgelopen zaterdag. “We hebben iets beter gespeeld dan zaterdag en hebben toch vier goede kansen gecreëerd. Maar asv Dronten was voor ons echt een maatje te groot.“ Wilsum kwam al in de 3e minuut op achterstand. Asv Dronten scoorde uit een corner. Daarna stond het al snel 2-0. Wiljan van Zuthem deed vervolgens wat terug voor de oranjehemden en verzuimde daarna om de gelijkmaker te maken. De thuisploeg scoorde nog wel een keer. Direct na rust kwamen de Drontenaren op 4-1 en was de wedstrijd definitief gespeeld. Asv Dronten kwam nog drie keer tot scoren.