Open Dag schip Rode Kruis

Algemeen

KAMPEN - Om vrijwilligers te werven houdt het vakantieschip J. Henry Dunant op 31 oktober een Open Dag aan de IJsselkade 15. Van 13.00 tot 16.00 uur is het schip door geïnteresseerden te bezoeken.

Het vakantieschip J. Henry Dunant vaart voor gasten met een medische of sociale beperking ondersteund door een groep vrijwilligers voor een week vaarvakantie door de Nederlandse wateren. Om deze Bijzondere Vakanties mogelijk te maken, is naast de inzet van beroepskrachten, de inzet van vrijwilligers cruciaal. Want met extra zorg en aandacht zijn de gasten verzekerd van een onvergetelijke vakantie. Hiervoor zijn zowel zorg als facilitaire vrijwilligers nodig. De vakantieweek begint op maandag en zaterdag gaat iedereen weer voldaan naar huis om uit te rusten en bij te komen van alle belevenissen en indrukken die zijn opgedaan.

Iedereen is welkom: met name mensen die het leuk lijkt om als vrijwilliger of gast mee te varen, maar ook iedereen die het schip gewoon eens van binnen wil zien. Er worden rondleidingen gegeven en aan boord kunnen vragen gesteld worden. Een kopje koffie of thee staat klaar. Kijk ook eens op www.rodekruis.nl/bijzondervakanties of op de Facebook pagina Vakantieschip J. Henry Dunant.