Afbeelding

Meuleman Makelaardij en Mijnwoondiensten.nl bundelen krachten

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Meuleman Makelaardij en Mijnwoondiensten.nl zijn een samenwerking aangegaan wat betreft advies omtrent aankoop/verkoop en onderhoud van woningen. Een unieke samenwerkingsvorm in Kampen en omstreken waar mensen volop van kunnen profiteren.

Waar Meuleman Makelaardij al jaren kopers en verkopers adviseert met betrekking tot de beste aan- en verkoop van een bestaande woning, kan Mijnwoondiensten.nl adviseren over het onderhoud, het aanpassen en verbouwen van een woning.

Mijnwoondiensten.nl, een initiatief van Edwin Bos en Pieter Hartman, is nu ruim een jaar actief in Kampen. Bos “Wij vragen de mensen naar hun woonwensen en vertalen dat in concrete plannen. Wij regelen de offertes, betrekken daar lokale partijen bij en geven de mensen advies. Wij merken dat dit echt aanslaat. Ontzorgen is daarbij het sleutelwoord en dat is ook wat wij delen met Meuleman Makelaardij.”

Beide partijen vullen elkaar goed aan. Zo bekijkt Meuleman Makelaardij hoe de woning het best gepresenteerd kan worden om de beste verkoopprijs te behalen en kan Mijnwoondiensten.nl de werkzaamheden bij de cliënt uit handen nemen. Totaal ontzorgen dus. Een goed onderhouden woning zal ook bijdragen tot een snellere verkoop.

Ook kunnen mensen een beroep doen op Mijnwoondiensten.nl voor een bouwkundige keuring. Bij de aankoop van een woning biedt een bouwkundige keuring zekerheid ten aanzien van de te verwachten kosten. Wat betreft regulier onderhoud kan Mijnwoondiensten.nl diverse abonnementsvormen aanbieden. “We kunnen qua onderhoud ook nog de begeleiding voor onze rekening nemen. Om te kijken of de werkzaamheden goed zijn uitgevoerd”, vult Hartman aan.

Meuleman Makelaardij en Mijnwoondiensten.nl vullen elkaar perfect aan. “Samen geven wij het beste advies voor de bestaande bouw en ontzorgen de klanten. Bij de aan- of verkoop van de woning, maar ook voor uit te voeren onderhoud of een verbouwing”, aldus eigenaresse Maaike Meuleman van Meuleman Makelaardij.

Meuleman Makelaardij en Mijnwoondiensten.nl hechten beide aan de inzet van lokale bedrijven voor de uitvoering van onderhoud en/of een verbouwing. Mijnwoondiensten.nl blijft de onafhankelijke tussenpersoon. Wilt u meer weten over het totaal ontzorgen. Neem dan contact op met Mijnwoondiensten.nl op via (085) 273 5261 of Meuleman Makelaardij (038) 332 2404.