Afbeelding

Nog eenmaal ‘Back to Abbey Road’

Algemeen

KAMPEN - Hoewel ze pas ver na het Beatles tijdperk werden geboren brengen de vier muzikanten van Her Majesty in hun theatertour ‘Back to Abbey Road’ een indrukwekkend eerbetoon aan The Beatles. Ruim anderhalf jaar heeft Her Majesty met deze tour heel wat theaters aangedaan. De try out was ooit in Theater De Kofferbak in Kampen en het is dan ook daar dat de groep op zondag 15 november het afscheid viert. Met nummers van het album Abbey Road en een selectie van solonummers van de vier afzonderlijke Beatles. Voor de fans een feest der herkenning.


De organisatie: "Recensies spreken van een geniale uitvoering waarin alles klopt tot in de kleinste details. Her Majesty houdt van het album en van de muziek en dat is te horen in de uitvoering. Genieten geblazen dus voor de liefhebbers en een mooie ode aan The Beatles in De Kofferbak op zondag 15 november.

Aanvang 16.00 uur, zaal open 15.30 uur. Entree 10 euro voorverkoop, zaal 12.50, kaarten via www.dekofferbak.nl of Blue Music, Oudestraat. Het optreden van 15 november betekent niet niet het einde van Her Majesty. Vanaf januari 2016 gaan ze touren met een nieuw programma.’Deja Vu’ met muziek van Crosby, Stills, Nash & Young. Dit optreden vindt plaats op vrijdag 8 april 2016.