Afbeelding
Jongerenraad Kampen

Oud-minister Nawijn bezoekt Kampen.

Algemeen

KAMPEN – Op vrijdag 27 november brengt oud-minister Hilbrand Nawijn (LPF) een bezoek aan Kampen. Hij zal spreken op uitnodiging van de jongerenraad Kampen over zijn (politieke) leven. Bovendien is hij geboren Kampenaar en zal hij ook over zijn band met Kampen spreken. 

Voorzitter van de jongerenraad Rik Plantenga: "Hilbrand Nawijn is een politieke legende te noemen, we zijn dus zeer benieuwd naar zijn expertise die hij met ons zal delen".  

De laatste maanden waren echter niet altijd makkelijk voor de jongerenraad. "Bestuurslid Jonno Pruim is helaas onverwachts uit het bestuur gestapt" zo betreurt Plantenga. 

Ondanks de omstandigheden is het gelukt om samen ons ledenkader deze mijlpaal te organiseren. "Dit zal onze laatste grote activiteit worden voor de nieuwjaarsborrel, een knallend einde van een mooi jaar" zo stelt Plantenga.  

De sprekersavond begint om 19:30 in de raadzaal van het gemeentehuis van Kampen en is voor iedereen vrij te bezoeken. "Het belooft een interactief programma te worden vol met anekdotes, een mooie gelegenheid voor de Kamper bevolking om in dialoog te gaan met oud-minister Nawijn!" aldus voorzitter Plantenga.