Afbeelding

Nieuw bestuur kan aan de slag bij DOS Kampen

Sport

KAMPEN – Tijdens de ledenvergadering van DOS Kampen zijn vrijdagavond vijf nieuwe bestuursleden benoemd. Het nieuwe bestuur gaat onder leiding van de nieuwe voorzitter Arend Runia uitvoering geven aan het nieuwe beleid bij DOS Kampen.

Naast Runia zijn vrijdag ook Jasper Plender, Koos Westendorp, Marjolein van der Vinne en Roland ten Hove benoemd. Jasper Plender is de nieuwe secretaris van DOS Kampen. Westendorp gaat zich bezighouden met Voetbal  Technische Zaken. Van der Vinne is verantwoordelijk voor Voetbal Organisatorische Zaken. Ten Hove is benoemd als als bestuurslid Algemene Zaken, waaronder met name sponsorzaken en accommodatie vallen.

Het bestuur wordt gecomplementeerd met Hardy Wellenberg en Tim Veldhuis. Wellenberg was het afgelopen jaar actief als interim-voorzitter en gaat verder als bestuurslid Gastvrijheid & Gezelligheid (G&G). Hieronder vallen onder andere de kantine-, activiteiten- en de vrijwilligerscommissie. Veldhuis blijft penningmeester bij DOS. Samen met Runia en Plender vormt hij het dagelijks bestuur.