Afbeelding

AH supermarkt Van Mierlo verrast klanten met Sinterklaasactie

Partnerbijdrages

De AH supermarkt Van Mierlo in Kampen verrast zijn klanten de komende weken met een Sinterklaasactie. Van zaterdag 14 november tot en met zaterdag 5 december 2015 is er een actie waarbij gespaard kan worden voor een vrolijk Sinterklaaskwartet. Kwartetten vindt de opgroeiende jeugd vandaag de dag nog steeds een leuke bezigheid. Zeker met de koude wintermaanden voor de deur is heel gezellig om te gaan kwartetten en ook nog eens met een speciaal Sinterklaaskwartet.

Het Sinterklaaskwartet waarvoor bij AH Van Mierlo drie weken lang gespaard kan worden telt 36 kleurrijke en leuke kaarten, waarmee kinderen urenlang kwartetplezier kunnen beleven. Sparen voor deze actie gaat snel. Wie zijn boodschappen bij AH Van Mierlo doet, krijgt bij iedere 10 euro aan boodschappen een gratis zakje met 2 kaarten voor dit kwartet.

De organisatie: "Natuurlijk kunt u het kwartet direct aan uw kinderen geven, maar u zou er ook een leuk Sinterklaas cadeau van kunnen maken voor de pakjesavond van 5 december. En omdat u maar 36 verschillende kaarten hoeft te sparen, kan iedereen het kwartet compleet krijgen. Kortom, de actie zorgt ongetwijfeld voor veel blije kindergezichten en nog leukere Sinterklaasweken."

Albert Heijn van Mierlo

Lovinkstraat 20, 8265 BT

(038) 337 06 10