Profnorm Kampen Ondersteunt het Kamper Trompetterkorps

Algemeen

Profnorm Kampen BV ondersteunt het Kamper Trompetterkorps.

Carpe Diem (Pluk de dag) de nieuwe showproductie van het KTK. De start naar het WMC 2017 (Wereld Muziek Concours in Kerkrade) is een feit. Dat betekent weer veel nieuwe muziek op de lessenaar en veel extra repetities in ons eigen gebouw maar ook buiten of in een sporthal.

De heer Wim Knijnenberg van Profnorm Kampen BV ( verkoop van ijzerwaren , gereedschappen en bouwbeslag) stelt het KTK 25 nieuwe lessenaars ter beschikking

Op de foto draagt de heer Knijnenberg deze symbolisch over aan de J Hooisma vertegenwoordiger van het KTK. We willen Dhr Knijnenberg /Profnorm Kampen hartelijk bedanken voor deze bijdrage.

Door de enorme aanwas van jeugd bij het JKTK en de MusicKids komt men financiële middelen te kort. De overheid en gemeentes trekken zich steeds verder terug. Daardoor komt de opleiding van de jeugd neer op de veerkracht van de vereniging zelf ende steun van maatschappelijke en financiële partners.

Bij het KTK vallen de jongste leden van 6 t/m 11 jaar onder de MusicKids. Deze krijgen gratis muziekles door professionele leerkrachten.

De visie van het KTK is om zich in 2017 te handhaven bij de nationale top van de Nederlandse Eredivisie en in 2021 de aansluiting met de wereldtop te maken. Ben jij muzikant en wil jij die uitdaging aan? Dan ben je van harte welkom!

Voor info zie onze site: www.kampertrompeterkorps.nl