Afbeelding

‘Hulpactie So Rehab Bali geslaagd’

Algemeen

KAMPEN – Marino van der Starre is woensdag 6 januari teruggekomen uit Bali. Hij was daar bij het project So Rehab Bali waarvoor hij eerder geld had ingezameld tijdens een benefietoptreden. Marino kijkt tevreden terug op de hulpactie.

Met de opbrengst van de sponsoractiviteit van 8 november 2015 bij 't Kroegje in de Geerstraat vertrok initiatiefnemer Marino van der Starre een dag later richting het Noorden van Bali naar Kalibukbuk waar de stichting met de gehandicapte kinderen is gevestigd.

Terug in Kampen vertelt hij enthousiast over het verloop van de sponsoring en diverse andere activiteiten. Als eerste benoemt hij dat er nog meerdere sponsoracties en donaties zijn geweest en daarmee de bijdrage aan de stichting op Bali groter is geweest daardoor meerdere projecten zijn geholpen.

“Naast de modificatie van twee scooters hebben we ook nog op 3 december met international disabledness day 65 families voorzien van rijst en noodles,

1 extra rolstoel kunnen aanschaffen om een oude te vervangen en een paar oude therapeutische schoenen vervangen voor één van de therapeuten die zelf gehandicapt is.”

“Je kijkt hier naar een tevreden en gelukkig mens”, zegt Marino. De komende twee maanden in Nederland heeft hij alweer veel uitnodigingen staan om presentaties te houden bij scholen, een psychotherapie praktijk, rotary & ronde tafel clubs, een beleggingsclub, andere sponsoren en geïnteresseerden. “Wij hebben deze contacten hard nodig om ieder jaar het totale budget van 65.000 euro weer bij elkaar te krijgen.”

Op 2 maart 2016 vertrekt Marino weer richting Bali. “Dit keer wordt het weer een bijzondere reis omdat mijn beide ouders voor de eerste keer meegaan om met eigen ogen te zien waarover ik iedere keer verhaal.”