Afbeelding
Bertha Mesken

Full Color collecteert huis-aan-huis

Cultuur

KAMPEN - Het Full Color Festival krijgt de begroting al jaren met moeite rond. Om de daling in inkomsten van subsidies en andere fondsen te dekken, gaat zij dit jaar huis-aan-huis collecteren om geld in te zamelen voor het festival.

Al jaren merkt de organisatie dat de inkomsten vanuit subsidies en fondsen teruglopen en dat de kosten stijgen. Om het festival te kunnen blijven organiseren is het evenement op zoek naar andere inkomstenbronnen. Zo zijn er bedrijven die het Festival sponsoren zoals Kagas uit Kampen, maar dat is niet genoeg om de begroting rond te krijgen.

De organisatie gaat daarom van 25 tot en met 30 januari huis-aan-huis collecteren in de gemeente. De inkomsten uit de collecte worden gebruikt voor de programmering en de activiteiten op het evenement. Het evenement hoopt op een bijdrage van iedereen die het evenement een warm hart toedraagt: “zodat ook dit jaar weer een mooi evenement voor Kampen georganiseerd kan worden.”

De 21 editie van het festival vindt plaats op 18 juni. Het Full Color Festival is een multicultureel evenement met muziek, theater, kinderactiviteiten, een cultuurmarkt en meer.