Afbeelding

Bingo Marathon Brunnepe Oranje Vereniging

Algemeen

KAMPEN - De B.O.V. organiseert ieder jaar voor jong en oud activiteiten rond Koningsdag. Ook is er iedere laatste vrijdag van de maand een bingo in het wijkcentrum de Reijersdam.

De organisatie: “Nu gaan wij voor het eerst in Kampen een Bingo Marathon houden. Er hebben zich al een aantal mensen opgegeven, maar er is zeker nog plek. De Bingo Marathon wordt gehouden op 20 februari in het wijkcentrum de Reijersdam aan de Reijersdijk 2 in Kampen. We spelen 30 rondes en een spaarpottenronde en een gratis verloting, dus 90 keer kans op een prijs!”

Meespelen: enkel 35 euro en dubbel 55 euro. Al vanaf 3 euro kan meegespeeld worden met de spaarpottenronde.

“Tussendoor worden deelnemers voorzien van een hapje en een drankje en worden zij getrakteerd op een kroket gesponsord door Snackbar Mulder. In de pauzes kunt u bij de bar uw drinken en eventueel uw eigen snack ophalen.” Er mogen geen eigen consumpties meegenomen worden met uitzondering van snoep/ drop of iets dergelijks.

Meespelen? Dan kan contact opgenomen worden met Jacqueline Meuleman op het telefoonnummer 06-24308686 of per mail m.meuleman@home.nl. “Dan bent u verzekerd van een plek. Vol= vol. Wij zien u graag op onze bingo marathon op zaterdag 20 februari.”