Afbeelding
Rianne Strijker

IJGV verzorgt dansworkshop op kinderdagverblijven

· leestijd 1 minuut Sport

IJGV verzorgt dansworkshops bij kinderopvang in IJsselmuiden!

Afgelopen periode zijn de Jazzdans leidsters van IJGV IJsselmuiden op bezoek geweest bij verschillende kinderdagverblijven in IJsselmuiden. Hier hebben zij voor kinderen van verschillende leeftijden dansworkshops verzorgd.

Steeds vaker gaan de Jazzdans leidsters van IJGV erop uit om te laten zien bij basisscholen en kinderdagverblijven hoe leuk het is om te dansen en bewegen op muziek. De workshop is dan ook al op verschillende basisscholen gegeven. Kinderen komen in aanraking met verschillende soorten muziek en hoe ze hier op kunnen dansen en swingen en hoe leuk het is om dit samen met elkaar te doen.

Onlangs zijn de enthousiaste leidsters dus ook bij de kinderopvang in IJsselmuiden langs geweest om ook de allerkleinste kennis te laten maken met dans. Ook de kinderen van de BSO hebben mee gedaan met een workshop. Voor hen een leuke afwisseling van het programma en voor de leidsters van IJGV leuk om te zien hoe enthousiast ze werden ontvangen en hoe leuk alle kinderen mee hebben gedaan. Voor beide partijen dus zeker voor herhaling vatbaar.

Daarnaast is het natuurlijk een mooie promotie voor de jongste kinderen die graag zouden willen beginnen met een sport maar nog niet zo goed weten welke ze moeten kiezen. Bij IJGV worden voor verschillende leeftijden Jazzdans lessen verzorgd. Zo start vanaf woensdag 3 februari een groep voor kleuterdans. Van 16.00 – 17.00 leren de meisjes en jongens van 3 tot 6 jaar spelenderwijs lekker te swingen en te dansen op de maat van de muziek. Omdat de groep net start zijn er nog plekken vrij en kunnen kinderen 2x gratis deelnemen voordat ze eventueel lid worden.