Afbeelding

Spullen die gerepareerd moeten worden?

Algemeen

IJSSELMUIDEN - Spullen die gerepareerd moeten worden? Op zaterdag 9 april vindt er weer een Repair Café plaats in de Kringloopwinkel in IJsselmuiden van 10.00 tot 13.00 uur. 

De organisatie vertelt: “Naast de gebruikelijke elektronische spullen zoals dvd-spelers, koffiezetapparaten of strijkijzers kunt u ook kleding en andere textiel brengen. Past uw fijnste lentebroek niet meer? Zit er een gat in uw shirt? Zit de arm of het oor van uw kinds knuffel los? Kom langs!”

Fietsenmaker

De reparateurs zitten de hele ochtend klaar. Voor zowel kleding als voor alles waar een stekker aan zit. Neem uw kapotte radio of broek mee, en tegen een vrijwillige bijdrage kan het, indien mogelijk, gerepareerd weer mee naar huis. Ook is er een fietsenmaker aanwezig die fietsen kan maken en onder andere de verlichting kan repareren.

Het Repair Café vindt eens in de twee maanden plaats en heeft als duurzaam oogmerk om spullen, die anders weggegooid zouden worden, samen met de eigenaar te repareren. Het heeft ook een sociaal element. De gesprekken die aan tafel ontstaan zijn erg belangrijk.

De Kringloopwinkel zit aan de Trekvaart 33 in IJsselmuiden (achter het station). Het volgende Repair Café is op 28 mei 2016.